De Wierde 177

+ 16

Gelegen op chaletpark De Wierde vindt u deze recreatiebungalow, geschikt voor zes personen. Het chaletpark is uniek gelegen in Noord-Holland, op het voormalige eiland Wieringen.

Deze bungalow heeft door de ligging uitstekende verhuurmogelijkheden.

 

Via de entree met trapopgang komt u in de tuingerichte woonkamer met tuindeuren die toegang bieden tot de tuin op het zuiden. De bungalow is voorzien van een open keuken welke is ingericht met diverse (inbouw)apparatuur, waaronder een 4-pits elektrische kookplaat, een combimagnetron, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Op de benedenverdieping vindt u ook een berging met wasmachine aansluiting, boileropstelling en de meterkast. Tevens bevind zich op de benedenverdieping een slaapkamer, de badkamer en een apart toilet. De lichte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine en een vaste wastafel.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een laminaatvloer.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde van de bungalow toegang verleent tot het balkon/loggia.

De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van vloerbedekking.

 

De bungalow heeft een grote tuin op het zuiden, met aan de voorzijde van het pand een terras. In de tuin bevindt zich ook een houten buitenberging. De bungalow beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

 

De inventaris van de bungalow is inclusief, zodat u na aankoop de woning direct zou kunnen verhuren.

 

Bestemming

De bungalow heeft een recreatieve bestemming. Permanente bewoning is niet toegestaan.

 

Heeft u hulp of advies nodig bij de verhuur van de bungalow? Bel ons op nummer 06 51 75 71 57.



Foto´s van De Wierde 177

Ligging van De Wierde 177

De faciliteiten van De Wierde 177

Plaats

Den Oever

Koop of Huur

Te Koop
Te Huur

In de omgeving van De Wierde 177

Contactformulier

Ook in de buurt