Woonhuis met camping

+ 21

Bent u toe aan een nieuwe stap of uitdaging ??
Dan is dit uw kans !!!!!

Gelegen aan de Stoomweg in Breezand (Noord-Holland) omringt door bloembollenvelden, daar ligt deze  prachtige vrijstaande  woonboerderij met mini camping.

De woning heeft een woonoppervlakte van 352 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 9990 m2. De woning is gebouwd in 1900 en heeft een energielabel G.

De woonboerderij is zeer goed onderhouden en ligt op een perceel eigen grond van 9990 m2, 

De woonboerderij, 
Op de begane grond, 
receptie voor de camping, zeer ruime leef keuken, woonkamer 50m2, 2 slaapkamers, badkamer met douche en bad en een toilet, zeer ruime bijkeuken met een extra toilet voor de gasten.
In de woonboerderij bevindt zich achter het woongedeelte een zeer ruime schuur voorzien van een overhead deur.
Op de verdieping 3 slaapkamers
Achter de woonboerderij een zeer ruime Finse blokhut welke op dit moment gebruikt wordt voor de toeristische verhuur, een grote kapschuur met plaats voor 4 auto's, en nog een hobbyschuur

Naast de woning een parkeerplaats gerealiseerd voor 6 campers, deze parkeerplaats is recent aangelegd (elke plek is voorzien van stroom, water en riool) en goed verhard zodat ook de zwaarste campers hier zonder problemen kunnen staan.
zowel naast het huis als voor het huis is een nette aangelegde tuin, voorzien van div zitjes.

 

Zeer nette en goed onderhouden Camping met 25 staanplaatsen in het mooie Breezand Noord-Holland.
Op dit moment is de camping voorzien van een vergunning voor 25 eenheden en is het jaar rond geopend, en er zit een vergunningen bij voor het plaatsen van Chalets of andere verblijven.
Er zijn in maart 2020 6 privé Sanitair units geplaatst welke goed zijn voor 12 campingplaatsen, en de overige gasten kunnen gebruik maken van het bestaande sanitair gebouw, de camping heeft in 2019 een zeer goed resultaat behaald met zeer goede recensies welke terug zijn te vinden op o.a. Booking.com.
De camping is in  februari voorzien van nieuwe infra, (water licht & kabel tv) zodat de camping de komende 25 jaar weer zonder problemen mee kan.

In feb 2021 zijn er 6 luxe chalets geplaatst, deze zijn voorzien van een complete inrichting met o.a. airco, vaatwasser enz 

voor meer informatie kunt u ons bellen op nummer 0651-757157

Foto´s van Woonhuis met camping

Ligging van Woonhuis met camping

De faciliteiten van Woonhuis met camping

Koop of Huur

Te Koop
B.O.G.

Plaats

Breezand

In de omgeving van Woonhuis met camping

Contactformulier

Ook in de buurt