Park de Wielen 509

+ 10
Te Koop bij :
Veldman Recreatie & Vastgoed
info@veldman-vastgoed.nl
085-0161515 (optie 3)
 

Dit schitterende chalet, gebouwd van red ceder, is voorzien van alle luxe die u nodig heeft op vakantie. Geniet van een ontbijtje in de zon op het ruime terras of maak een wandeling in de omgeving.

Het chalet biedt plaats aan vier personen, heeft een gezellige leefruimte, een ruime nieuwe keuken met onder meer een vaatwasmachine en heeft twee slaapkamers. Extra koel/vriescombinatie en combimagnetron aanwezig. De ruime tuin biedt veel privacy. 

  • Openlucht zwembad
  • Speelweide met zand/water speelelementen en jeu de boules terrein
  • Een sportveldje die omgetoverd kan worden tot gezellige evenemententent
  • Landelijke omgeving
  • Omgeven door weilanden met koeien en bloembollenvelden
  • Ongedwongen en rustige sfeer
  • Zeer gastvrij
  • Zes kilometer van strand en zee
  • Drie kilometer van de stad Schagen
  • Twee kilometer van golfbaan Dirkshoorn
  • In de buurt de steden Alkmaar en Den Helder (tevens vertrekhaven veerboot Texel)
 

Ligging en bereikbaarheid

Gelegen in Sint Maarten, net onder de rook van Schagen, bevindt zich recreatiepark De Wielen. Sint Maarten is een gezellig dorp met leuke horecagelegenheden en omgeven door mooie fiets- en wandelroutes. Op nog geen vijf kilometer van het recreatiepark bevindt zich het brede strand van Sint Maartenszee.

Het recreatiepark is landelijk en rustig gelegen aan de Westfriese Omringdijk. Hier heeft u uitzicht op de landerijen, tulpenvelden, molens en uitgestrekte weilanden. Volg de Westfriese Omringdijk met de auto of de fiets en laat u verrassen door al het moois wat u tegenkomt.

 

De centrale ligging van Sint Maarten zorgt ervoor dat u in minder dan 30 minuten in de bruisende stad Alkmaar bent, maar ook de maritieme stad Den Helder is binnen die tijd bereikbaar.

Meer op zoek naar wat gemoedelijkers? Schagen ligt op nog geen tien minuten rijden van het recreatiepark. Schagen heeft een gezellig centrum met verscheidene horecazaken waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Van juli tot en met september vindt elke donderdag de ‘Westfriese Folklore’ plaats; een optocht van mensen in originele West-Friese klederdracht, met daarnaast een Westfriese markt.

Ook strandgangers kunnen hun hart ophalen, in de nabije omgeving liggen zowel Callantsoog als Petten. Beide badplaatsen bieden een uitgestrekt, breed zandstrand en leuke dorpspleinen gevuld met horecazaken en winkeltjes. Zeker een bezoek waard wanneer u vakantie viert in dit gebied!

Foto´s van Park de Wielen 509

Ligging van Park de Wielen 509

De faciliteiten van Park de Wielen 509

Koop of Huur

Te Koop
Verkocht

Plaats

Sint Maarten

In de omgeving van Park de Wielen 509

Contactformulier

Ook in de buurt